Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
 

Totul despre Culturism

 

De ce sa ne antrenam?

O mare parte a oamenilor neglijeaza importanta exercitiilor fizice in viata noastra. Exista o sumedenie de pareri preconcepute, folosite si ca scuze petnru a nu face exercitii. Acestea sunt adoptate de cei care sau sunt prea lenesi sau nu inteleg importanta exercitiilor fizice pentru sanatate si pentru cum aratam. Mai este si categoria invidiosilor care sustin tot felul de aberatii (de genul impotenta sau " flescairea muschilor " dupa ce nu mai faci exercitii).

Sa nu uitam ca omul modern este din punct de vedere genetic aproape identic cu omul preistoric. Deci organismul nostru este conceput pentru un anumit mod de viata, care include si efortul fizic. O mare parte a bolilor omului modern se datoreaza sedentarismului. Cu cat incepi un program de antrenament si nutritie mai devreme cu atat ai sanse mai mari sa traiesti o viata mai lunga si mai sanatoasa. Normal, atat exercitiile cat si regimul necesita vointa si renuntarea la alte activitati si obiceiuri.

Primul si cel mai important motiv este sa arati mai bine. Majoritatea oamenilor care se antreneaza o fac pentru a arata mai bine. A arata mai bine inseamna a fi mai atragator pentru sexul opus, a fi mai bine privit in societate si a obtine avantaje pe care alte persoane nu le obtin asa usor.

Acesta este adevarul! Studii sociologice au arat ca persoanle care sunt considerate mai atragatoare au mai mult succes in viata decat cei mai urati.

Iata si alte motive pentru care antrenamentul este benefic pentru tine :

* forta mai mare
* flexibilitate mai mare
* nivel energetic mai ridicat
* imunitate crescuta
* o viata sexuala mai buna
* imbatranire intarziata
* controlul greutatii corporale
* controlul stressului- exercitiile ca forma de relaxare
* oase mai puternice
* incredere in sine mai mare
* prevenirea si tratarea durerilor de diferite origini
* performanta mentala mai ridicata
* stare de sanatate imbunatatita in general