Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
 

Totul despre Culturism

 

Meal Replacement Powder (MRP)

MRP sau meal replacement powder inseamna o pudra care inlocuieste masa. Este ceea ce numim de obicei "proteine". De fapt aceasta clasa de suplimente contine mai mult decat proteine. Pentru a fi clasificat drept MRP, un supliment trebuie sa aiba cel putin 20% carbohidrati in compozitie. Pe langa proteine si carbohidrati, MRP mai contin vitamine, minerale, diferite substante ajutatoare.

Sunt folosite pentru a inlocui mesele obisnuite, datorita usurintei in preparare(se amesteca apa, lapte sau sucuri cu pudra respectiva), continutului redus de grasimi, continutului mare in proteine de calitate., digestiei rapide.

Se iau de obicei intre mesele obisnuite, daca urmaresti acumularea de masa, sau in loc de mesele obisnuite daca urmaresti sa slabesti(in acest caz ele trebuie sa cintina si fibre alimentare.)

Nu se recomanda folosirea MRP care contin creatina, deoarece este mult mai dificil de dozat creatina(de obicei ajungi sa iei prea multa). Creatina ar trebui sa fie luata dintr-un supliment cu 100% creatina, care sa fie amestecat in catitatea dorita la momentul dorit.